به گزارش جام جم آنلاین، بسیاری از مواد غذایی که ما هر روزه مصرف می کنیم جدا از اینکه طعم خوبی دارند میتوانند در طول زمان و در طولانی مدت خطرات زیانباری را برای ما ایجاد کنند.
بخش زیادی از مواد تشکیل دهنده فوندانت شکر است، مضرات آن هم مساوی با مضرات قند و شکر خالص است.
به همین سبب، مصرف آن باید در افرادی که بیماری های قندی، کبدی و رژیمهای غذایی دارند کنترل شده باشد. بسیاری از افراد که رژیمهای محدودیت یا منع مصرف در قند دارند، نمیتوانند از کیکهای فوندانت استفاده کنند.
جگر حاوی مقدار بسیار زیادی کلسترول است. حداکثر مصرف توصیهشده کلسترول برای بزرگسالان در طول روز به ۳۰۰ میلیگرم میرسد، اما هر وعده مصرفی ۸۵ گرمی از این غذا تقریبا ۳۳۰ میلیگرم کلسترول دارد که فراتر از محدوده مجاز است.
این را هم باید بدانید که میزان کلسترول در جگر بره از جگرهای دیگر بسیار بیشتر است و در هر وعده مصرفی حدودا به ۴۲۵ میلیگرم میرسد.
بهعلاوه، هر وعده مصرفی ۸۵ گرمی از جگر مرغ نیز ۵۳۶ میلیگرم کلسترول دارد. پس اگر به کلسترول خون بالا مبتلا هستید، مطلقا نباید جگر مرغ بخورید.
این روغن که از نظر تغذیهای بسیار بحث برانگیز بوده است، بر اساس شواهد یکی از آسیب زاترین مواد برای سلامتی قلب به شمار میرود.
غذای مانده در سرسفرههای ایرانیان تا حدودی رایج است که به دلایل مختلفی ممکن است غذا باقی بماند. از دلایل اصلی آن میتوان به عادت خانمهای ایرانی به زیاد پختن غذا اشاره کرد.
از آنجایی که برنج از مواد غذایی اصلی ما ایرانیان به شمار میرود، بسیاری از موارد غذایی از جمله برنج هم برای وعدههای دیگر نگه داری و مصرف میشود مصرف برنج پخته مانده اشتباه بزرگی است که ممکن است خطرات جبرانناپذیری ایجاد کند. به همین دلیل دانشمندان توصیه میکنند هرگز برنج پخته مانده را مصرف نکنید!
نمک به تنهایی یکی از پر مصرفترین موارد بر سر سفره بسیاری از ما ایرانیان است؛ که مصرف بالای نمک خطراتی را برای سلامتی ما و بخصوص کسانی که در سنین بالایی هستند دارد.
این درحالی است که ارتباط نزدیکی بین مقدار مصرف نمک و تعداد افراد مبتلا به سرطان معده وجود دارد. یکی از رایجترین مضررات مصرف زیاد نمک شیوع سکته قلبی در افراد جامعه است.
طی سالهای اخیر مطالعات زیادی در مورد مضررات پاپکورن مایکروویوی منشتر شده است که خطرات و مضررات این کار را به روشنی مشخص کرده است.
باید گفت که بادام تلخ حاوی یک ماده شیمیایی سمی به نام اسید هیدروسیانیک است میتواند باعث کاهش سرعت سیستم عصبی و همچنین مشکلات تنفسی و حتی مرگ شود.
رنگهای خوارکی که این روزها ممکن است بسیار با آن رو به رو باشیم حالا چه در مراسمات و حتی خوراکیهای کوچک و بزرگی که هر روز از فروشگاهها میخریم. سالهاست که متخصصان خطر مصرف زیاد رنگهای خوراکی را به مردم هشدار داده اند و خواستار کاهش مصرف آن هستند.
این سیب زمینیها علاوه بر طعم تلخی که دارند، از نظر سلامتی نیز بسیار مضر هستند و باید مراقب باشیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد