غذایی‌ به سبزی بهار
خورشت باقالی و گشنیز

غذایی‌ به سبزی بهار

طرز تهیه خورشت فسنجان

یک غذای جذاب و خوشمزه

فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
کد خبر: ۱۳۰۴۷۴۲

مواد لازم برای تهیه فسنجان:

مغز گردو: ۳۰۰ گرم
مرغ: ۴ تکه
پیاز: دو عدد متوسط
رب انار: ۱ ق غ
آب: ۸ لیوان
رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
زغفران دم کرده: نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق

طرز تهیه و دستور پخت فسنجان:

۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.

۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها