به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، حافظه انواع مختلفی دارد مانند حافظه کوتاه مدت، حافظه بلندمدت، حافظه شنیداری، حافظه دیداری و همینطور حافظه ترس.
در زمانهای گذشته اطبا معتقد بودند مغز جایگاه قوای نفسانی است و حافظه هم جزئی از آن به حساب میآید.
اما طب سنتی علل اولیه و اصلی اختلال در عملکرد حافظه را «سردی مغز» معرفی میکند؛ در واقع باید گفت به طور کلی افزایش سردی و تری یا سردی و خشکی در بدن از علت های مهم اختلال حافظه است لذا نخستین قدم در بهبود عملکرد حافظه، پرهیزهای غذایی درست و صحیح است برای مثال عدم مصرف سردیجات و به خصوص ترشی در شب می تواند بسیار مفید و موثر واقع شود.
احتمالاً نام «کندر» که آشناترین تقویت کننده حافظه محسوب میشود را شنیدهاید؛ کندر با تقویت نورونهای مغزی و تشکیل دندریتها و آکسونها به تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر کمک میکند.
در واقع می توان گفت کندر دارای موادی است که به حفظ و نگهداری حافظه کمک میکند.
«بادرنجبویه» نیز که یکی از شناختهشدهترین گیاهان دارویی محسوب میشود و خاصیت آرامبخشی نیز دارد؛ در گذشته از آن برای تقویت حواس و ذهن استفاده میشده است.
البته اطبا معتقدند این گیاه مفید در بهبود حافظه بلندمدت نیز خیلی خوب عمل میکند.
اثر خوردنیهایی مثل زعفران، زنجبیل، مویز، عسل و هلیله نیز در زمینه افزایش حافظه بسیار توصیه شدهاند و خواص آنها در تقویت قوای ذهنی ثابت شده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد