دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران پاتوق
برنج
پیاز سه چهار تا
سیب زمینی ۵-۴ عدد
نخود آبپز یا. لپه ۳-۲ لیوان
کشمش در صورت تمایل
ادویه ها ( فلفل سیاه دانه ای و نکوبیده _دارچین_زردچوبه _ هل_ زیره سیاه)
نمک
ابتدا مرغ را با نمک فلفل ادویه و.. می پزیم تا نرم شود بعد سرخ می کنیم , سیب زمینی را خلالی کرده و سرخ می کنیم
سپس پیاز را هم خلالی کرده و سرخ می کنیم خوب که طلایی شد نمک و ادویه و تفت می دهیم و بعد نخود آبپز را با پیاز مخلوط می کنیم و از مواد (پیاز و نخود) یک سومش را برمی داریم و در قابلمه ای که می خواهیم برنج را طبخ کنیم می ریزیم
در مرحله بعد مقداری روغن + بقیه ادویه ها و فلفل سیاه وبرنج خیس خورده را اضافه می کنیم و آب مرغ را به اندازه ای اضافه می کنیم تا روی برنج را بگیرد دقت کنید آب زیاد نریزید چون این برنج آبکش نمی شود.
اول شعله را زیاد می کنیم آب برنج که تمام شد می گذاریم با شعله کم دم بکشد, اگر کشمش تو غذا دوست دارید کشمش را تفت دهید و با پیاز و نخود مخلوط کنید.
برنج که دم کشید در ظرف می کشیم و با گوشت سرخ شده یا مرغ و سیب زمینی و پیاز و نخود سرو می کنیم.
نوش جان
نکته: ادویه جات در این غذا خیلی مهم است و باید از ادویه های معطر استفاده کنید
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛