در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از عصر ایران
دنبه گوسفندی | ۴ کیلوگرم |
ماست | ۲ لیوان |
سرکه | ۱ لیوان |
هل سبز | ۱۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
زردچوبه | ۱ قاشق غذاخوری |
دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغن آن یکدست از دنبه ها خارج شود.
دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا به غیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.
وقتی که به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.
بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید.
حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف می کند و نمی توانید کنترل کنید و روغن از دست می رود. باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت می باشد.
علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن می باشد.
قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را می گیرد و ماندگاری روغن را بیشتر می کند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت.
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
حسن هانیزاده در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی در یادداشتی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رهبر در گفتوگو با جامجم:
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با رئیس شورای تامین دام کشور وضعیت بازار واردات گوشت را بررسیکردیم
در گفتوگوی «جامجم» با مینا مهرنوش، کارآفرین و عضو هیات علمی دانشگاه تهران: