در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
برای ساخت این دسر ابتدا موز و شکر را به همراه آب پرتقال و لیمو و نمک کاملا در مخلوط کن به شکل پوره درآورید.پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل نمایید. (پودر ژلاتین را تقریبا در یک سوم لیوان آب سرد بریزید و سپس روی ظرف محتوی آب در حال جوش قرار دهید تا کم کم حل گردد ) و در ادامه پودر ژلاتین را به پوره موز اضافه کنید و در مخلوط کن ریخته و به صورت مداوم هم بزنید.سپس خامه را به کمک همزن کمی هم بزنید تا سفت شود و بعد از سفت شدن با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کنید.
سپس موس موز را در ظرف های کوچکی بریزید و ظرف های حاوی موس را در یخچال قرار دهید تا این دسر خوشمزه خنک شود و بعد از خنک شدن موس ظرف ها را از درون یخچال بیرون آورید و موس موز را به کمک پودر کاکائو و چیپس شکلاتی یا پسته تزیین کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: