سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
برای ساخت این دسر ابتدا موز و شکر را به همراه آب پرتقال و لیمو و نمک کاملا در مخلوط کن به شکل پوره درآورید.پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل نمایید. (پودر ژلاتین را تقریبا در یک سوم لیوان آب سرد بریزید و سپس روی ظرف محتوی آب در حال جوش قرار دهید تا کم کم حل گردد ) و در ادامه پودر ژلاتین را به پوره موز اضافه کنید و در مخلوط کن ریخته و به صورت مداوم هم بزنید.سپس خامه را به کمک همزن کمی هم بزنید تا سفت شود و بعد از سفت شدن با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کنید.
سپس موس موز را در ظرف های کوچکی بریزید و ظرف های حاوی موس را در یخچال قرار دهید تا این دسر خوشمزه خنک شود و بعد از خنک شدن موس ظرف ها را از درون یخچال بیرون آورید و موس موز را به کمک پودر کاکائو و چیپس شکلاتی یا پسته تزیین کنید
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد