اسپاگتی اسپایسی،خوشمزه و عالی
طرز تهیه اسپاگتی اسپایسی
اگر شما هم رژیم گیاهخواری دارید و همچنان به دنبال غذاهای جدیدی که با سبزیجات فصل درست میشوند هستید، این هفته یک غذای خوشمزه ایتالیایی را به شما پیشنهاد میکنیم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی اسپایسی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی اسپایسی
برای شروع چوب کرفس، گوجه فرنگی، قارچ، برگ جعفری و فلفل قرمز را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. پیاز را هم پوست بگیرید و آب بزنید.
سپس، ساقه کرفس، سیر، پیاز و فلفل قرمز را به صورت ریز خرد کنید و گوجه فرنگی را به طور متوسط خرد کنید. قارچ را هم به صورت ورقهای خرد کنید.
مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند. قارچ خرد شده را به مدت سه دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید تا طلاییرنگ شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه مواد را با هم تفت دهید. قارچ و سیر تفت داده شده را همراه برگ جعفری داخل یک کاسه کنار قرار دهید.
پیاز و کرفس را به باقیمانده روغن داخل تابه اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.
در این مرحله گوجه فرنگی، فلفل قرمز و به اندازه لازم نمک را به پیاز و کرفس داخل تابه اضافه کنید و در تابه را ببندید تا مواد روی حرارت کم حدود 10 دقیقه بجوشند و لعاب بندازند.
در این حین یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. اسپاگتیها را همراه مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید و چند دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شوند. سپس آبکش کنید تا کاملا آبشان گرفته شود.
یک ظرف مناسب برای سرواسپاگتی بردارید و اسپاگتیها را داخل ظرف بریزید. سسی که آماده کردید را همراه قارچ و سیر و برگهای جعفری روی اسپاگتی ریخته و نوش جان کنید.
- اسپاگتیها را باید آنقدر بپزید که کاملا آماده سرو باشند؛ چون قرار نیست آنها را دم بگذارید.
- وقتی اسپاگتیها را داخل آب جوش میریزید به آنها مقداری روغن اضافه کرده و کمی هم بزنید تا به هم نچسبند.
- سس این اسپاگتی خیلی تند است، میتوانید بسته به سلیقهتان آن را کم یا زیاد کنید و اگر مایل بودید به جای این مقدار فلفل قرمز کمی فلفل دلمهای اضافه کنید.
- میتوانید اسپاگتیها را داخل سس بریزید. بعد از اینکه با سس مخلوط کردید، آن را سرو کنید