jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۹۸۴۲۱   ۱۱ دی ۱۳۹۹  |  ۱۷:۴۸

اسپاگتی اسپایسی،خوشمزه و عالی

طرز تهیه اسپاگتی اسپایسی

اگر شما هم رژیم گیاهخواری دارید و همچنان به دنبال غذاهای جدیدی که با سبزیجات فصل درست می‌شوند هستید، این هفته یک غذای خوشمزه ایتالیایی را به شما پیشنهاد می‌کنیم

طرز تهیه اسپاگتی اسپایسیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی اسپایسی
 ماکارونی300 گرم
روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
قارچ250 گرم
سیر (ریز خرد شده)یک حبه
برگ جعفرییک دسته کوچک
چوب کرفس (ریز خرد شده)یک عدد
پیاز (ریز خرد شده)یک عدد
گوجه فرنگی (خرد شده)400 گرم
فلفل قرمز (ریز خرد شده)
طرز تهیه اسپاگتی اسپایسی
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی اسپایسی
مرحله اول

برای شروع چوب کرفس، گوجه فرنگی، قارچ، برگ جعفری و فلفل قرمز را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. پیاز را هم پوست بگیرید و آب بزنید.

سپس، ساقه کرفس، سیر، پیاز و فلفل قرمز را به صورت ریز خرد کنید و گوجه فرنگی را به طور متوسط خرد کنید. قارچ را هم به صورت ورقه‌ای خرد کنید.

مرحله دوم

مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند. قارچ خرد شده را به مدت سه دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه مواد را با هم تفت دهید. قارچ و سیر تفت داده شده را همراه برگ جعفری داخل یک کاسه کنار قرار دهید.

مرحله سوم

پیاز و کرفس را به باقیمانده روغن داخل تابه اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.

در این مرحله گوجه فرنگی، فلفل قرمز و به اندازه لازم نمک را به پیاز و کرفس داخل تابه اضافه کنید و در تابه را ببندید تا مواد روی حرارت کم حدود 10 دقیقه بجوشند و لعاب بندازند.

مرحله چهارم

در این حین یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. اسپاگتی‌ها را همراه مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید و چند دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شوند. سپس آبکش کنید تا کاملا آبشان گرفته شود.

مرحله پنجم

یک ظرف مناسب برای سرواسپاگتی بردارید و اسپاگتی‌ها را داخل ظرف بریزید. سسی که آماده کردید را همراه قارچ و سیر و برگ‌های جعفری روی اسپاگتی ریخته و نوش جان کنید.

چند نکته
  • اسپاگتی‌ها را باید آنقدر بپزید که کاملا آماده سرو باشند؛ چون قرار نیست آن‌ها را دم بگذارید.
  • وقتی اسپاگتی‌ها را داخل آب جوش می‌ریزید به آن‌ها مقداری روغن اضافه کرده و کمی هم بزنید تا به هم نچسبند.
  • سس این اسپاگتی خیلی تند است، می‌توانید بسته به سلیقه‌تان آن را کم یا زیاد کنید و اگر مایل بودید به جای این مقدار فلفل قرمز کمی فلفل دلمه‌ای اضافه کنید.
  • می‌توانید اسپاگتی‌ها را داخل سس بریزید. بعد از اینکه با سس مخلوط کردید، آن را سرو کنید
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نقطه طلایی

نقطه طلایی

یک) عکس را خیلی وقت است گذاشته‌ام. جایی که همیشه جلوی چشمم باشد. پشت عکس، بابا با خودکار آبی و خط شکسته نستعلیق نوشته: «باغ اکبرآقا- نوروز۱۳۶۵ - با محمدمهدی جان».

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

حملات و ترورهای مرگبار در سراسر افغانستان به امری روزمره بدل شده‌است. هر کسی هم می‌تواند هدف باشد.

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

از یک سنی به بعد، دیگر شخص و انسان نیستند. تبدیل می‌شوند به یک مفهوم. یک مکتب، یک تفکر. بعضی وقت‌ها با یک من عسل نمی‌شود خوردشان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر