غذاهای ترکی یکی از یکی خوشمزه‌تر هستند

طرز تهیه کوزالاک مانتی

نام کوزالاک مانتی از فرم مخروطی شکل این غذا گرفته شده است. در آشپزی ترکیه و کشورهای آسیای مرکزی، مانتی یا منتی نوعی خوراک گوشتی پر ادویه است که معمولا آن را با ماست یا کشک می‌خورند.
کد خبر: ۱۲۹۵۹۷۴

طرز تهیه کوزالاک مانتیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از سر آشپز پاپیون

مواد اصلی
خمیر یوفکا آماده
۱ بسته
گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ
۱ عدد
فلفل دلمه ای
۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
کره آب شده
۱ قاشق غذا خوری
آب
۱ لیوان
ماست‏ سیردار
۳۰۰ گرم
آویشن
۱ قاشق چای خوری
پودر سیر
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
فلفل
۱/۲ قاشق چای خوری
زیره
۱/۲ قاشق چای خوری
جعفری خردشده برای تزیین
۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کوزالاک مانتی
۱
برای درست کردن این غذا بهتره یوفکای مثلثی تهیه کنید اگه هم مستطیل داشتید میتونید به صورت مثلثی برش بزنید
۲
یوفکا را از قسمت قاعده مثلث یک سیخ چوبی یا نی گذاشته و رول کنید و بعد سیخ یا نی را دربیاورید قسمت انتهایی را میتوانید با آب کمی خیس کنید تا خوب بچسبد اینطوری رولها قشنگتر دیده میشوند
۳
یوفکا ها را بعد از رول کردن در روغن زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند. داخل تابه کره را ریخته و پیاز خورد شده را اضافه کنید کمی که تفت خورد گوشت چرخی هم اضافه کنید و تفت دهید
۴
فلفل ریز خورد شده را هم اضافه کنید ادویه های گفته شده در دستور هم اضافه کنید و رب بزنید
۵
آب را اضافه و چند دقیقه بگذارید تا خوب بپزد و آبش جمع شود
۶
غذای ما تقریبا آمادست .یک ظرف سرو را انتخاب و یوفکاها را دور بچینید و ماست را مرکز ظرف بریزید و روی ماست سیردار گوشت را بریزید و با جعفری تزیین کنید. نوش جان
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها