
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
مواد لازم:
درون قابلمه گوشت را با پیاز خرد شده تفت دهید و پس از تغییر رنگ گوشت مقداری آب ، زردچوبه و پودر دارچین اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت بپزد. پس از اینکه گوشت پخت گوشت را ریش ریش کنید.
درون قابلمه چند لیوان آب بریزید. سپس برنج های نیم دانه که از شب قبل خیس کرده اید. تره های خرد شده و نصف ترخون ، نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط اجاره دهید برنج بپزد و شل شود (همانند برنج شله زرد). در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.
پس از اینکه تمام مواد آماده شدند میتوانید پخت اصلی و ترکیب مواد را انجام دهید. حبوبات پخته و گوشت پخته له شده را به مخلوط برنج و سبزی در حال پخت اضافه کنید. آب حبوبات و آب گوشت را صاف کنید و مواد به آش اضافه کنید (میتوایند در این مرحله مواد را با میسکر بزنید تا یکدست شود).
باقی مانده ترخون را در مقداری روغن تفت دهید. سپس به مواد دیگر اضافه نمائید. حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید آش شما غلیظ و کشدار شود. در این 2 ساعت باید هر 10 دقیقه اش را خوب هم بزنید تا آش شما ته نگیرد. پس از اماده شدن آش را با پیاز داغ تزیین و سرو کنید (برای زیبایی بیشتر آش 2 – 3 قاشق حبوبات پخته داخل آش بریزید و سرو کنید).
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد