یه آش شیرازی خیلی خوشمزه

طرز تهیه آش سبزی عالی

آش سبزی یکی از آش های سنتی و بسیار قدیمی بخصوص در شیراز است که اغلب به عنوان آش نذری مورد استفاده قرار میگیرد. این آش با روغن داغ، پیاز داغ، آبلیمو و نان سنگک سرو میشود.
کد خبر: ۱۲۹۴۸۷۰

طرز تهیه آش سبزی عالیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

مواد لازم:

  • گوشت 500 گرم
  • برنج نیم دانه 3 لیوان
  • تره 1 کیلوگرم 
  • ترخون 100 گرم
  • لوبیا سفید 1 لیوان
  • عدس 1 لیوان
  • نخود 1 لیوان
  • نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم
  • طرز تهیه آش سبزی شیراز

     

    درون قابلمه گوشت را با پیاز خرد شده تفت دهید و پس از تغییر رنگ گوشت مقداری آب ، زردچوبه و پودر دارچین اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت بپزد. پس از اینکه گوشت پخت گوشت را ریش ریش کنید.

  • درون قابلمه چند لیوان آب بریزید. سپس برنج های نیم دانه که از شب قبل خیس کرده اید. تره های خرد شده و نصف ترخون ، نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط اجاره دهید برنج بپزد و شل شود (همانند برنج شله زرد). در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.

     

  • نخود، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب ان را تعویض نمایید. درون قابلمه های جداگانه نخود ، لوبیا و عدس را بپزید. اگر آب عدس تیره شد میتوانید در طول مدت پخت 1-2 بار آب آن را تعویض کنید.

پس از اینکه تمام مواد آماده شدند میتوانید پخت اصلی و ترکیب مواد را انجام دهید. حبوبات پخته و گوشت پخته له شده را به مخلوط برنج و سبزی در حال پخت اضافه کنید. آب حبوبات و آب گوشت را صاف کنید و مواد به آش اضافه کنید (میتوایند در این مرحله مواد را با میسکر بزنید تا یکدست شود).

باقی مانده ترخون را در مقداری روغن تفت دهید. سپس به مواد دیگر اضافه نمائید. حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید آش شما غلیظ و کشدار شود. در این 2 ساعت باید هر 10 دقیقه اش را خوب هم بزنید تا آش شما ته نگیرد. پس از اماده شدن آش را با پیاز داغ تزیین و سرو کنید (برای زیبایی بیشتر آش 2 – 3 قاشق حبوبات پخته داخل آش بریزید و سرو کنید).

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها