![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین وی
۳ پیمانه دال عدس
به میزان لازم روغن
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ عدد سیب زمینی
۱ قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
به میزان لازم زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۲- سیر ها را هم پوست گرفته و ریز خرد کنید. در صورت تمایل می توانید تعداد سیر ها را کم و یا زیاد کنید.
۳- دال عدس را پاک کرده و بشویید.
۴- سیب زمینی را پوست بگیرید. آن را نگینی خرد کنید.در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا طلایی شوند.دال عدس و سیب زمینی را در قابلمه بریزید و تا ۲ بند انگشت روی آن، آب اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا دال عدس پخته و نرم شود.به آن کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیموعمانی و رب اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد. خورش دال عدس را همراه برنج میل کنید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: