خورش دال عدس خوستانی مقوی و خوشمزه

طرز تهیه خورش دال عدس

دال عدس یا عدس قرمز مانند عدس سرشار از پروتئین و همچنین بتاکاروتن است. می توانید این خورش خوشمزه را با آن تهیه کرده و نوش جان کنید.
کد خبر: ۱۲۹۴۸۱۴

طرز تهیه خورش دال عدسبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین وی

مواد لازم برای خورش دال عدس

۳ پیمانه دال عدس

به میزان لازم روغن

۱ عدد پیاز

۲ حبه سیر

۱ عدد سیب زمینی

۱ قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل سیاه

به میزان لازم زردچوبه

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش دال عدس

طرز تهیه خورش دال عدس

۱- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.

۲- سیر ها را هم پوست گرفته و ریز خرد کنید. در صورت تمایل می توانید تعداد سیر ها را کم و یا زیاد کنید.

۳- دال عدس را پاک کرده و بشویید.

۴- سیب زمینی را پوست بگیرید. آن را نگینی خرد کنید.در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا طلایی شوند.دال عدس و سیب زمینی را در قابلمه بریزید و تا ۲ بند انگشت روی آن، آب اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا دال عدس پخته و نرم شود.به آن کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیموعمانی و رب اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد. خورش دال عدس را همراه برنج میل کنید.

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها