پای چیکن باربیکیو جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد

طرز تهیه “پای چیکن باربیکیو”

این غذای خوشمزه را می توانید برای مهمان های عزیز خود تهیه کنید. زمان تهیه آن کمی طولانی است اما برای پخت زمان کمی می خواهد و بسیار هم دکور زیبایی دارد.
کد خبر: ۱۲۹۲۵۵۹

طرز تهیه “پای چیکن باربیکیو”به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم:

225 گرم:سیب زمینی شیرین نگینی خرد شده

¼ قاشق چایخوری:نمک

نصف پیمانه:هویج خرد شده

600 گرم:سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده

دو قاشق چایخوری:روغن زیتون

نصف پیمانه:پیاز خرد شده

نصف پیمانه:کرفس خرد شده

225 گرم:قارچ خرد شده

2/3 پیمانه:سس باربیکیو

400 گرم:خمیر آماده پای

یک عدد:تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری:آب

طرز تهیه “پای چیکن باربیکیو”

ابتدا سیب زمینی و هویج را با مقداری نمک و آب بپزید. سپس آبکش کنید.در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید.  

پیاز را خرد کرده و در تابه دیگر تفت دهید. قارچ را افزوده و کرفس را هم بریزید و 10 دقیقه تفت دهید.سبزیجات را روی مرغ بریزید ، سپس هویج ، سیب زمینی و سس باربیکیو را افزوده و چند دقیقه با هم بپزید.

در این فاصله روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر پای را روی آن باز کنید. سپس آن را به شکل نواری مساوی و باریک برش بزنید.مواد را در ظرف های سفالی بریزید و روی آن را با نوار های خمیری بپوشانید.

تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و یک قاشق آب بریزید و هم بزنید.به کمک یک قلمو تخم مرغ را روی خمیر بمالید و آن ها را در فر بگذارید تا برای 15 تا 20 دقیقه پخته و برشته شود.

بعد از اینکه سطح خمیر طلایی شد از داخل فر خارج کرده و سرو کنید. 

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها