تا پایان سال جاری همه روستاهای بالای 20 خانوار کشور به اینترنت متصل ‌می‌شوند

مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سبقت گرفتن تعداد روستاهای متصل به اینترنت از روستاهایی که سیگنال صداوسیما دریافت می‌کنند، خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۱۹۳۵

به گزارش جام جم انلاین به نقل از خبر گزاری مهر ،سید جمال هادیان در توئیتر با اشاره به توسعه ارتباطات روستایی نوشت: تعداد روستاهایی که به اینترنت متصل شدن از تعداد روستاهایی که سیگنال صداوسیما را دریافت می‌کنند پیشی گرفته است.

وی با بیان اینکه قرار بود هر جا دانش‌آموزان به شاد دسترسی ندارند، تلویزیون جایگزین شود، افزود: نوید آنکه تا پایان امسال همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به اینترنت متصل می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها