انچیلادای سیب زمینی خوراک خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه انچیلادای سیب زمینی

انچیلادا نوعی خوراک از تورتیلای ذرت است که داخل آن را با گوشت و سس فلفل چیلی پر می کنند. مواد داخل انچیلادا متنوع است و می توان داخل آن گوشت، پنیر، لوبیا، سیب زمینی، سبزیجات، غذاهای دریایی و یا ترکیبی از آنها پر کرد.
کد خبر: ۱۲۹۱۳۵۳

طرز تهیه آنچیلادای سیب زمینی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از برترین ها

مواد لازم:


 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    1 عدد سیب زمینی متوسط

•    1 عدد فلفل چیلی متوسط

•    2 حبه سیر

•    300 گرم گوشت چرخ کرده

•    10 عدد تورتیلا به سایز تاکو

•    1 قوطی سس انچیلادا

•    یک و نیم فنجان پنیر رنده شده

طرز تهیه آنچیلادای سیب زمینی

سیب زمینی را پوست بکنید و آن را نگینی خرد کنید. ساقه و دانه های فلفل را جدا کنید و آن را نیز خرد کنید. سیر را له کنید.

2. در ماهیتابه بزرگی، سیب زمینی، فلفل چیلی و سیر را در روغن زیتون و روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم شوند (حدود 10 دقیقه). گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.

3. داخل قابلمه بزرگی را چرب کنید و فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با قاشق از موادی که آماده کرده اید داخل هر کدام از تورتیلاها بریزید و آنها را لوله کنید و داخل ظرف بچینید. با کنار هم چیدن رول ها از باز شدن آنها جلوگیری می کنید.

4. سس انچیلادا را روی کل رول ها بریزید و رویش پنیرها را بپاشید. ظرف را داخل فر بگذارید تا بپزد و پنیرها حباب بزنند (حدود 20 دقیقه). سپس انچیلاداها را داغ داغ سرو کنید.

می توانید برای تزئین آنها از پیاز سبز، گشنیز و خامه استفاده کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ایستاده در سیل

روایت دست‌اول امدادگران از عملیات جست‌وجو و نجات در سیل امامزاده داوود و فیروزکوه

ایستاده در سیل

همه زنده زنده سوختند

نصرت‌الدین نصراللهی تنها شاهد حادثه سقوط هواپیمای فرماندهان جنگ، از آن روز می‌گوید

همه زنده زنده سوختند

نیازمندی ها