![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از برترین ها
مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 عدد سیب زمینی متوسط
• 1 عدد فلفل چیلی متوسط
• 2 حبه سیر
• 300 گرم گوشت چرخ کرده
• 10 عدد تورتیلا به سایز تاکو
• 1 قوطی سس انچیلادا
• یک و نیم فنجان پنیر رنده شده
سیب زمینی را پوست بکنید و آن را نگینی خرد کنید. ساقه و دانه های فلفل را جدا کنید و آن را نیز خرد کنید. سیر را له کنید.
2. در ماهیتابه بزرگی، سیب زمینی، فلفل چیلی و سیر را در روغن زیتون و روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم شوند (حدود 10 دقیقه). گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.
3. داخل قابلمه بزرگی را چرب کنید و فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با قاشق از موادی که آماده کرده اید داخل هر کدام از تورتیلاها بریزید و آنها را لوله کنید و داخل ظرف بچینید. با کنار هم چیدن رول ها از باز شدن آنها جلوگیری می کنید.
4. سس انچیلادا را روی کل رول ها بریزید و رویش پنیرها را بپاشید. ظرف را داخل فر بگذارید تا بپزد و پنیرها حباب بزنند (حدود 20 دقیقه). سپس انچیلاداها را داغ داغ سرو کنید.
می توانید برای تزئین آنها از پیاز سبز، گشنیز و خامه استفاده کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: