خورش ماست هندی با طعمی متفاوت و خاص

طرز تهیه خورش ماست هندی

یکی از کارهایی که میشه انجام داد تا آشپزی کردن برامون جالب تر و حتی هیجان انگیز بشه امتحان طعم های جدیده. اینکه یه غذای جدید رو برای اولین بار درست کنیم و منتظر باشیم تا بعد پخت مزه اش رو بچشیم، تا ببینیم چی از آب دراومده 
کد خبر: ۱۲۹۱۳۵۱

طرز تهیه خورش ماست هندی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره

مواد لازم

۱ عدد سینه مرغ

۱ عدد پیاز

۱ الی دو حبه سیر

۱ پیمانه ماست

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده

۱/۲ قاشق چایخوری زیره سیاه

۱/۲ قاشق مربا خوری پودر کاری

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش ماست هندی

مراحل تهیه خورش ماست هندی

ابتدا نصفی از یک عدد پیازی که داشتیم رو خورد کرده و با روغن تفت میدیم. در صورتی که این غذا روغن بیشتری داشته باشه لذیذ تر میشه.

وقتی پیاز نرم شد و پخت و کمی تغییر رنگ داد بهش زرچوبه و فلفل اضافه کرده و سینه مرغ رو هم که خورد کردیم داخلش میریزیم و مواد رو با هم تفت میدیم.

بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی و زیره رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم سرخ بشه و از خامی دربیاد.

تا رب سرخ میشه سس خورش رو درست میکنیم به این ترتیب که نصف باقیمانده پیاز، جعفری، سیر و  ماست رو داخل غذا ساز میریزیم

غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد خوب خورد شده و یکدست بشن.

حالا سس رو به مرغ اضافه کرده و نمک هم میریزیم و مواد رو در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

حدود نصف تا یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ذرش رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشتمون با حرارت ملایم بپزه و جا بیوفته.

در یک ربع انتهایی پخت پودر کاری رو هم اضافه میکینم.

حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و آبش رو بکشه

در نهایت خورش خوشمزه ما حاضره و میتونیم با برنج سروش کنیم … نوش جان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها