سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره
مواد لازم برای تهیه مسقطی شیر
3 پیمانه شیر
1 پیمانه آب
1/2 پیمانه گلاب
100 گرم نشاسته
1 پیمانه شکر
50 گرم کره
مغز هل (مغز هل تقریبا 10 عدد هل کافیه)
مراحل تهیه مسقطی شیر
ابتدا داخل یک کاسه آب و نشاسته رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا 2 پیمونه از کل شیر و شکر رو داخل یه قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مخلوط رو هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه بعد آب و نشاسته رو از یه صافی رد میکنیم و کم کم داخل شیر میریزیم و مواد رو سریع هم میزنیم.
چون شیر داغه و نشاسته فوری خودشو میگیره بنابراین باید مخلوط رو سریع و به صورت یکنواخت هم بزنیم و بهتره این کارو با یه همزن دستی انجام بدیم چون بهتر از قاشق مخلوط رو یکنواخت میکنه.
حالا مغز حدود 10 عدد هل که از قبل از غلافش دراورده بودیم رو داخل مسقطی ریخته و کره هم اضافه میکنیم و باز خوب با یه همزن دستی مواد رو هم میزنیم تا گوله نشه. میتونین از هل ساییده شده یا پودر هل هم استفاده کنین ولی به نظر من استفاده از مغز هل خیلی مسقطی رو خوشمزه تر میکنه.
در این مرحله 1 پیمونه باقی مانده شیر و گلاب رو اضافه میکنیم چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوز خامه و باید از خامی دربیاد.
حالا مدام مسقطی رو هم میزنیم تا نشاسته بپزه و مسقطی هم فرم بگیره این کار رو تا جایی ادامه میدیم که وقتی با یه چنگال روی مخلوط بکشیم جای پره هاش بمونه در اینصورت مسقطی ما حاضره.
داخل ظرفی که ترجیحا بهتره مستطیل باشه رو چرب میکنیم. در صورتی که ظرف مستطیل باشه برش مسقطی ها به شکل لوزی راحت تره. حالا مسقطی رو داخلش میریزیم. حجم ظرف باید مقداری باشه که عمق موادی که داخلش میریزیم تقریبا 2 سانت بشه.
ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا مسقطی خودش رو بگیره و سفت بشه بعد از 2 ساعت ظرف رو درش میاریم و مانند تصویر برش میدیم
حالا لوز های مسقطی رو داخل ظرف میچینیم و به دلخواه تزیین میکنیم … نوش جان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد