پولنتا یک پیش غذای ایتالیایی

طرز تهیه پولنتا ی ایتالیایی

پولنتا یک پیش غذای اصیل ایتالیایی است که علاوه بر ایتالیا در کشورهای آمریکای لاتین هم رواج دارد. طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی را بخوانید.
کد خبر: ۱۲۸۹۶۲۴

طرز تهیه پولنتا ی ایتالیاییبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله

مواد لازم:
آب گوشت چهار پیمانه

 نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

آرد ذرت یک پیمانه

پنیر خامه‌ای یک‌چهارم پیمانه

کره پاستوریزه 50 گرم

طرز تهیه پولنتا ی ایتالیایی

مرحله اول

برای شروع یک ماهیتابه بزرگ و نسبتا عمیق بردارید. چهار پیمانه آب گوشت را با یک‌ونیم قاشق چای‌خوری نمک داخل تابه ریخته و روی شعله قرار دهید. حدود پنج دقیقه صبر کنید تا آب گوشت و نمک به جوش بیایند. اگر دوست داشته باشید می‌توانید برای تهیه این پیش‌غذا به جای آب گوشت ازآب مرغ استفاده کنید. 

مرحله دوم

وقتی آب گوشت و نمک به جوش آمدند، حرارت را کم کنید. آرد ذرت را کم‌کم به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود. نباید هیچ گلوله‌ای از آرد را داخل تابه ببینید.

مرحله سوم

صبر کنید تا آرد ذرت داخل تابه روی حرارت ملایم غلیظ شده و به قوام بیاید. سپس کره را اضافه کرده و در تابه را بگذارید. اجازه دهید تا مواد حدود 25 دقیقه روی حرارت ملایم بمانند. هر دو تا سه دقیقه یکبار مواد را هم بزنید تا کف تابه نچسبد و ته نگیرند.

مرحله چهارم

حالا در این مرحلهپنیر خامه‌ای ویلی را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا داخل مواد حل شود. پولنتای پنیری شما آماده است؛ آن را داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها