
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
مواد لازم:
آب گوشت چهار پیمانه
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت یک پیمانه
پنیر خامهای یکچهارم پیمانه
کره پاستوریزه 50 گرم
مرحله اول
برای شروع یک ماهیتابه بزرگ و نسبتا عمیق بردارید. چهار پیمانه آب گوشت را با یکونیم قاشق چایخوری نمک داخل تابه ریخته و روی شعله قرار دهید. حدود پنج دقیقه صبر کنید تا آب گوشت و نمک به جوش بیایند. اگر دوست داشته باشید میتوانید برای تهیه این پیشغذا به جای آب گوشت ازآب مرغ استفاده کنید.
مرحله دوم
وقتی آب گوشت و نمک به جوش آمدند، حرارت را کم کنید. آرد ذرت را کمکم به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود. نباید هیچ گلولهای از آرد را داخل تابه ببینید.
مرحله سوم
صبر کنید تا آرد ذرت داخل تابه روی حرارت ملایم غلیظ شده و به قوام بیاید. سپس کره را اضافه کرده و در تابه را بگذارید. اجازه دهید تا مواد حدود 25 دقیقه روی حرارت ملایم بمانند. هر دو تا سه دقیقه یکبار مواد را هم بزنید تا کف تابه نچسبد و ته نگیرند.
مرحله چهارم
حالا در این مرحلهپنیر خامهای ویلی را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا داخل مواد حل شود. پولنتای پنیری شما آماده است؛ آن را داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است