
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته
مواد لازم برای تهیه ی سس بشامل :
کره2 قاشق غذاخوری
آرد2 قاشق غذاخوری
شیر گرم یک چهارم فنجان
نمک به مقدار لازم
فلفل تازه آسیاب شده به مقدار لازم
طرز تهیه سس بشامل :
ابتدا کره را در قابلمه ای آب کنید، سپس آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید و با حرارت کم به مدت 2 دقیقه تفت بدهید، اجازه ندهید آرد قهوه ای شود. سپس شیر گرم را به آرامی به آرد اضافه کنید و هم بزنید. بعد نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت کم بپزد و غلیظ شود. دقت کنید کنید زیاد سفت نشود، زیرا پس از سرد شدن غلیظ تر می شود.
* در صورت تمایل زمان اضافه کردن نمک و فلفل می توانید از پنیر مورد علاقه تان هم به آن اضافه کنید.
* در تهیه ی سس بشامل می توانید از جوز هندی هم استفاده کنید.
* بعضی از افراد داخل سس بشامل قارچ هم می ریزند
چگونه سس بشامل را دوباره گرم کنید؟
این واقعاً آسان است. اگر سس را در فریزر نگهداری کرده اید قبل از مصرف آن را بیرون از فریزر قرار بدهید تا یخ آن ذوب شود.
در تابه ای روی حرارت کم تا متوسط گرم کنید. خوب هم بزنید و اجازه دهید داغ شود.
اگر سس خیلی غلیظ است، می توانید یک مقدار کمی شیر اضافه کنید و آن را هم بزنید و اجازه بدهید گرم شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد