در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، مواد لازم برای تهیه نخودپلو را در زیر بخوانید:
نخود: ۱ پیمانه
برنج: ۳ پیمانه
گوشت: ۵۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، گل سرخ و دارچین: به مقدار لازم
آبغوره: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
طرز تهیه و دستور پخت نخودپلو:
۱. در مرحله اول برنج را پاک کنید و بشویید. سپس آن را در یک کاسه بریزید و به آن مقداری آب گرم اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت خیس بخورد.
۲. گوشت را به صورت تکههای کوچک دربیاورید و با پیاز تفت دهید. وقتی سفید رنگ شد مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد. میتوانید کمی آب گوجه فرنگی یا چند عدد گوجه هم به این ترکیب اضافه کنید تا گوشت مزهدار شود. توجه کنید که نمک به گوشت نزنید که سفت نشود. فقط زردچوبه و کمی فلفل بزنید.
۳. وقتی گوشت پخت، کنسرو نخود فرنگی یا نخود فرنگی پخته شده را به ترکیب گوشت اضافه کنید و اگر آب ندارد، مقداری آب به آن اضافه کنید.
۴. کمی رب، نمک، دارچین، آبغوره و گل سرخ به مخلوط اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مایه نخودپلو جا بیفتد و کمآب شود.
۵. سپس برنج را آبکش کرده و مایه را لابلای آن دم کنید.
۶. بدون شک زعفران هم طعم بسیار جذابی به این برنج میدهد.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد