
10 دلیل خوب برای نگه داشتن پوست سیر و پیاز و استفاده از کاربردهای آن ها
سیر و پیاز احتمالا جز پر مصرف ترین سبزیجات در تمام دستور پخت های دنیا هستند ولی اغلب ما پوست بیرونی آن ها را دور میریزیم. این پوشش کاغذی ممکن است دور ریختنی به نظر برسد، ولی وقتی از ارزش غذایی بالا و کاربردهای خانگی آنها مطلع گردید، شگفت زده می شوید. گیاهان به طور طبیعی ساکن هستند، و هر چیزی که برای حمایت و محافظت از خود نیاز دارند، خودشان تولید می کنند بنابراین منطقی به نظر می رسد که تمرکز خواص محافظتی خود را در لایه بیرونی که بیشتر در معرض آسیب های محیطی است، بگذارند.
می توانید برای اضافه کردن مواد مغذی بیشتر به سوپ ، خورشت و آب گوشت از پوست پیاز و سیر استفاده کنید. بعد از مدتی پوست کاغذی را از غذا خارج کنید.
وقتی که سیر را کبابی می کنید، پوستش را نکنید. این لایه محافظتی، سیر را نرم نگه می دارد و مواد مغذی بیشتری به آن اضافه می کند.
درحین پخت برنج به آن پوست پیاز اضافه کنید تا ویتامین های آن را زیادتر کنید. اجازه دهید تا زمان پخت کامل برنج با هم بپزند و در آخر به راحتی پوست را جدا کنید.
یک قاشق چایخوری پوست پودر شده پیاز را به خمیر نان خانگی اضافه کنید تا طعمی ملایم و مواد مغذی بیشتری به آن بدهید.
پوست پیاز را 10 تا 20 دقیقه بجوشانید تا یک دم کرده تهیه کنید. محلول را صاف کنید و قبل از خواب بنوشید تا گرفتگی ماهیچه ها بهتر شود.
به دلیل خاصیت خواب آوری، یک فنجان چای پوست پیاز دم کنید. خیلی راحت آب جوش را روی مقداری پوست پیاز بریزید و درپوش ظرف را گذاشته ، اجازه دهید برای 15 دقیقه همانطور بماند. چای را صاف کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
پوست سیر و پیاز راه خوبی برای اضافه کردن مواد مغذی به کود است که می تواند رشد گیاهان تان را سرعت ببخشد.
از پوست پیاز قرمز برای رنگ کردن تخم مرغ استفاده کنید. همچنین می توانید از پوست قرمز یا قهوه ای برای رنگ کردن پارچه و پشم استفاده کنید.
پوست پیاز به مو رنگ زیبای قهوه ای طلایی می دهد. خیلی راحت پوست پیاز را به ظرف آب اضافه کنید و 30 تا 60 دقیقه بجوشانید. اجازه دهید یک شب خنک شود و آب را صاف کرده و روی موی تمیز بریزید. اجازه دهید 30 دقیقه روی مو بماند ، سپس آب بکشید.
خاصیت ضد قارچی پوست سیر و پیاز، باعث تاثیر آن ها بر کاهش مشکلات خارش پوست ، مانند خارش پای ورزشکاران می شود.
نمی توانید در حال حاضر از آن ها استفاده کنید؟ پس آن ها را فریز کنید ؛ به این روش که به راحتی آن ها را داخل پلاستیک یا ظرف فریزر بگذارید و فریز کنید تا بعدا از آن ها استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان