
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، پیاز کاراملی را می تونید با هر نوع پیازی درست کنید، اما پیاز های زرد و سفید بهتر از پیاز بنفش کاراملی می شوند. پیاز بنفش به خاطر رنگ زیباش برای توی سالاد بهتره، ولی این حرف به این معنی نیست که نتونید از پیاز بنفش برای تهیه پیاز کاراملی استفاده کنید.
پیاز بزرگ زرد | 2 تا 4 عدد |
کره بدون نمک | 2 قاشق غذاخوری |
آب مرغ | 1/4 پیمانه |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1/8 قاشق چایخوری (اختیاری) |
آب | 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با مصطفی محدثی خراسانی به مناسبت هفته کتاب
گفتوگوی «جامجم» با محمد شهبا، درباره موانع اقتباس سینمایی