
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان ،برای خرید باید بامیههای تازه، سبز و بدون لک را انتخاب کنید. برای شستن بامیهها آنها را به مدت 2 دقیقه در محلول آب و سرکه سفید قراردادِ تا باکتری و بقایای باقیمانده از سموم شیمیایی و آفتکشها از بین برود. بعدازآن بامیهها را در آبکش ریخته خوب شستشو دهید.
سپس ساقهها را طوری قطع کنید که آسیبی به غلاف بامیه وارد نشود. اگر دانههای داخل بامیه قابلرؤیت بود، یعنی شما ساقه را بیشازاندازه کوتاه کردهاید.
در مرحله بعد بامیهها را درون یک قابلمهی آب جوش بریزید(این کار باعث میشود فعالیت آنزیمها متوقفشده و رنگ و طعم بامیهها حفظ شود) و حدود 3 تا 4 دقیقه بگذارید تا بجوشید، بعد بامیهها را از قابلمه خارج کنید.
بعد از خارج کردن بامیهها از قابلمه آب جوش بامیهها را در داخل آب سرد بریزید(این کار باعث میشود بامیهها خوب و تازه به نظر بیایند) بعد از چند دقیقه، آنها را در صافی ریخته، تا آب اضافی از آنها خارج شود.
در مرحله آخر برای فریز کردن، بامیهها را روی یک سینی فلزی دانهدانه بگذارید تا یخ بزند. این کار باعث میشود بامیهها در زمان یخ زدن بهصورت تودههای تلنبار شده رویهم قرار نگیرد و در هنگام استفاده به راحتی بتوان آنها را از هم جدا کرد.
سپس بامیههای یخ زده را از فریزر بیرون آورده، داخل کیسه فریزر بریزید و دوباره به فریزر برمیگردانیم. با این روش میتوانید تا یک سال بامیهها را درون فریزز نگهداری کنید.
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان