جگرو یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی لرستان است

طرز تهیه جگروز لرستان

یکی از بهترین راه های پخت جگر کباب کردن آن روی زغال است که عطر بی نظیری به این گوشت می ده که روش تهیه بسیار ساده ای هم داره. این کباب خوشمزه را در استان لرستان به این صورت درست می کنند که پس از پیچیدن جگر در لایه ای نازک از چربی روی آتش قرار می دهند و کباب می کنند که طعم خاص تری می گیرد و به آن جگروز می گویند.
کد خبر: ۱۲۷۹۳۲۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، جگر یا کبد گوسفند یا گاو یکی از لذیذ ترین گوشت ها برای تهیه کباب است که خوردن-به اندازه-  آن به دلیل داشتن آهن و ویتامین ب موجود در آن بسیار توصیه می شه به خصوص به کسانی که دچار فقر آهن و کم خونی هستن.

طرز تهیه جگروز لرستان

مواد لازم جگروز

جگر 1 دست بزرگ
وز بزرگ 1 عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم(اختیاری)

 

طرز تهیه جگروز

  1. جگر را به خوبی بشویید و چربی و و بخش های اضافی آن را  با چاقوی تیز از روی آن جدا کنید.
  2.  پس از شستن جگر را در صافی یا سبد قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  3.  وز را هم پس از شستن از جایی آویزان کنید تا آب آن به صورت یکنواخت گرفته شود (وز باید کاملا خشک باشد.)
  4.  جگر را به اندازه دلخواه برش بزنید و به سیخ بکشید.
  5. وز را با توجه یه سایز سیخ برش بزنید و روی سطح کار به خوبی پهن کنید و روی آن مقداری نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید.
  6.  هر سیخ جگر  را روی تکه ای از وز قرار دهید و آن را به خوبی در وز بپیچید و بعد بر روی آتش با حرارت ملایم  کباب کنید(دقت کنید آتش زبانه نداشته باشد چرا که در این صورت جگر به سرعت می سوزد و سفت می شود)

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها