jamejamsara
سرا زندگی کد خبر: ۱۲۷۸۹۴۵ ۱۶ مهر ۱۳۹۹  |  ۱۰:۵۵

خامه قنادی یکی از انواع خامه است که به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود از جمله سفت بودن و پو شدن نسبت به سایر انواع خامه، از آن به عنوان خامه فرم گرفته برای خامه کشی استفاده می شود.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، طرز تهیه خامه قنادی برای کیک خامه ای از رایج ترین کاربرد های خامه قنادی است که درست کردن آن هم در منزل امکان پذیر است و هم می توان خامه قنادی آماده را از فروشگاه ها تهیه کرد. امروزه برندهای معروف خامه قنادی مدل های متنوع خامه قنادی را با بهترین کیفیت برای مصرف کنندگان عرضه کرده اند که می توان با خرید انواع آن مانند خرید خامه قنادی کولاک یا کاله بهترین بافت خامه قنادی را به صورت آماده در وزن های 1 کیلویی و 5 کیلویی تهیه کرد. با خرید خامه قنادی می توان از میزان میزان خشکی، پروتئین، ماده خشم و چربی آن را در برچسب روی محصول مشاهده کرد. هرچند برای نگهداری خامه قنادی رعایت نکاتی ضروری است و برای جلوگیری از خراب شدن خامه قنادی و شل شدن خامه قنادی باید اطلاعات لازم را کسب کرد. در این مقاله نکات نگهداری خامه قنادی و دلایل شل شدن خامه قنادی را به شما می گوییم تا برای فرم دادن خامه قنادی با مشکل مواجه نشوید.

 

خامه کشی

علت شل شدن خامه فرم گرفته چیست؟

شاید شما هم فرم دادن خامه کیک با شل شدن خامه مواجه شده اید و برایتان سوال است دلیل شل شدن خامه قنادی چیست و یا اگر خامه قنادی شل شد چه کنیم. برای پاسخ به سوال اگر خامه شل شد چه کنیم بهتر است دلیل شل شدن خامه فرم گرفته را با هم بررسی کنیم تا با جلوگیری از آن از شل شدن خامه قنادی جلوگیری کنیم. یکی از روش هایی که از شل شدن خامه قنادی جلوگیری می کند رعایت نکات هنگام فرم دادن خامه قنادی با همزن دستی یا فرم دادن خامه با همزن برقی است. باید پره های همزن و ظرفی که می خواهید خامه را در آن فرم دهید کاملا سرد و کاملا تمیز باشد. همچنین هنگام فرم دادن خامه قنادی با همزن دستی یا فرم دادن خامه با همزن برقی از چرب نبودن پره های آن اطمینان حاصل نمایید. نکته مهم دیگر از دلیل شل شدن خامه قنادی ظرف خامه ای است که در آن خامه قنادی را می زنید. جنس ظرف خامه بهتر است فلزی، شیشه ای و یا چینی باشد. زیرا استفاده از ظرف پلاستیکی چربی خامه را جذب کرده و از فرم گرفتن آن جلوگیری می کند. علاوه بر این چربی ظرف پلاستیکی خوب پاک نمی شود. یک علت شل شدن خامه قنادی می تواند ندانستن طرز نگهداری خامه قنادی باشد. شرایط نگهداری خامه قنادی از مهمترین نکاتی است که در نحوه نگهداری خامه قنادی خامه قنادی باید به آن توجه کرد.

 

خامه فرم گرفته

نگهداری خامه قنادی

توجه به نکات نگهداری خامه قنادی بسیار اهمیت دارد زیرا در صورت ندانستن روش نگهداری خامه قنادی می تواند به شل شدن خامه و یا بریده شدن خامه منجر شود. اولین نکته در خرید خامه قنادی توجه به تاریخ انقضای خامه قنادی است. زیرا مصرف خامه قنادی تاریخ گذشته نه تنها عوارض بسیاری در پی دارد بلکه می تواند علت بریده شدن خامه نیز باشد. تاریخ انقضای خامه قنادی آماده روی محصول درج شده اما به طور معمول مدت نگهداری خامه قنادی 6 ماه است که در واقع مدت نگهداری خامه قنادی در فریزر نیز به اندازه ی تاریخ انقضای خامه قنادی است نه بیشتر. پس مدت نگهداری خامه قنادی را با مدت نگهداری شیرینی خامه ای در یخچال مقایسه نکنید!

 

روش نگهداری خامه قنادی

نکته ی مهمتر از نگهداری خامه قنادی که اغلب هنگام خرید خامه قنادی برای مصرف کنندگان پیش می آید، روش نگهداری از خامه قنادی است. هر چند روش نگهداری خامه قنادی روی بسته بندی آن درج شده است اما اغلب به دلیل میزان بیش از نیاز مصرف خامه قنادی اضافه می آید و افراد برای نگهداری اضافه خامه قنادی با مشکل مواجه می شوند و برایشان سوال است که آیا می توان اضافه خامه فرم گرفته رو میشه در فریزر نگه داشت ؟ به طور معمول نگهداری خامه قنادی در فریزر صورت می گیرد. برای استفاده از خامه قنادی کافی است مقداری که به آن نیاز دارید را از فریز در آورده و در یخچال قرار دهید تا آرام یخ آن آرام آرام باز شود. بعد از نگهداری خامه قنادی در یخچال آن را چند دقیقه در ظرف سرد فلزی با شیشه ای با پره های سرد بزنید تا فرم بگیرد. می توانید به شیوه های مختلف خامه را فرم دهید. علاوه بر همزن دستی و برقی، فرم دادن خامه با غذاساز و یا فرم دادن خامه قنادی با مخلوط کن نیز امکان پذیر است. نکته مهم در فرم دادن خامه کیک علاوه بر سردی و گرمی خامه و ظرف آن میزان زدن و روش زدن آن است. فرقی نمی کند به چه روشی خامه را می زنید ابتدا خامه را با دور کند بزنید تا بافت آن باز شود و بعد چند دقیقه با دور تند بزنید تا رد پره ی همزن روی آن بماند و هنگامی که ظرف را بر می گردانید خامه سفت شده تکان نخورد. بهتری است به میزان مورد نیاز خامه را از فریز در آمورد و فرم دهید و از نگهداری خامه فرم گرفته شده در فریزر خودداری کنید. زیرا دیگر به هیچ عنوان برای خامه کشی و تزیین قابل استفاده نیست. می توانید اگر به هر دلیل خامه فرم نگرفت و یا نتوانستید خامه را فرم دهید، آن را در ظرف فریزری در دار بریزید و در انواع دسر و بستنی استفاده کنید. 

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پرچم افراشته بر جنازه‌ها

پرچم افراشته بر جنازه‌ها

آسمان، خاکستری است. زمین، یک دشت وسیع است پر از خانه‌های مخروبه و خرابه‌های سیمان و بتون و آجری که روزی دیوارهای خانه‌هایی بودند.

مراکز درمانی در ICU

مراکز درمانی در ICU

در سراسر دنیا استانداردهای ایمنی مشخصی برای مراکز تجمعی گوناگون تعریف شده و در کشور ما نیز قانون معینی درباره لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در تمام ساختمان‌هایی که بیش از 25 نفر از آن بهره‌برداری می‌کنند تصویب شده‌است که براساس این قانون همه این ساختمان‌ها ملزم به رعایت استانداردهای بین‌المللی ICS هستند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر