![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،جوجه کباب یکی از رایج ترین و خوشمزه ترین غذاهاییه که اغلب ما تجربه ی خوردن اون رو در پیک نیک ها و دورهمی ها داریم. جوجه کباب معمولا از سینه ی مرغ درست میشه.
ماست 1/4 پیمانه
روغن 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
سینه مرغ 4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان
پیاز خلالی 1/2 پیمانه
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سماق 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: