در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، نان یا شیرینی کروسان نوعی نان هلالی شکل است که مواد اصلی تشکیل دهندهی آن آرد، خمیر مایه و کره یا روغن است. نان کروسان یک نوع نان ابداع شده در اتریش است ولی بیشتر به عنوان یک نان برای صبحانه در فرانسه مشهور است و تقریبا در سراسر اروپا عضو ثابت صبحانه محسوب میشود.
آرد | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق چای خوری |
شیر | ۱/۴ پیمانه |
کره رنده شده | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
خمیرمایه | ۱ قاشق چای خوری |
کره ذوب شده | ۳۰ گرم |
نمک | ۱ پنسه |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد