
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،امروز میخوام طرز تهیه اسکالپ یا اسکالوپ مرغ با سس لیمو رو بهتون آموزش بدم. پس اگه تا الان روز خوبی داشتید مژده میدم که از الان به بعد بهتر هم میشه. اسکالپ غذای سنتی خیلی از کشورهاست. اما دستوری که امروز میخوام براتون توضیح بدم یه دستور ایتالیایی است.
سینه مرغ | 4-5 عدد |
آرد سمولینا | به مقدار لازم |
جعفری خرد | شده 1/2 پیمانه |
لیمو ترش | بزرگ 2 عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد