اگر طرفدار نوشیدن چای سرد هستید، در صورت تمایل می توانید این چای را به صورت سرد نیز بنوشید.

طرز تهیه چای ماسالا

صدها نوع چای و دمنوش در سراسر دنیا وجود داره که ما فقط تعداد محدودی از اون ها رو می شناسیم. از اونجا که چای نوشیدنی مورد علاقه ی همه است، حتما شما هم دنبال چای و دمنوش های خاص هستید تا آن ها را درست کنید و از نوشیدنشون لذت ببرید. شاید بارها اسم چای ماسالا رو شنیده باشید ولی ندونید دقیقا چیه و چطور درست میشه. چای ماسالا یه نوع چای ادویه ای و خامه ایه که محبوبیت زیادی تو هند داره و البته به عنوان نوعی دمنوش شناخته میشه.
کد خبر: ۱۲۷۷۹۵۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ،ر واقع اصلی ترین تفاوت چای ماسالا با چای های دیگه اینه که چای ماسالا ادویه ایه  و از ترکیب و دم کردن چند نوع ماده ی اولیه متنوع درست میشه. بر خلاف تصور خیلی از افراد، چای ماسالا فقط برای لاغری نیست. فواید این چای آن قدر زیاده که به همه ی افراد پیشنهاد میشه اون رو درست کنن و مرتب بنوشن.

طرز تهیه چای ماسالا

مواد لازم چای ماسالا

چوب دارچین                                                  1 عدد

هل سبز                                                       7 عدد

دانه فلفل سیاه                                              1 قاشق غذاخوری

میخک                                                          3 عدد

آب                                                               2 و 1/2 پیمانه

زنجبیل رنده شده                                            2 قاشق غذاخوری

چای سیاه                                                     3 قاشق غذاخوری

شیر غیر لبنی (شیر جو، شیر نارگیل و...)             2 پیمانه

شیرین کننده (استویا، شکر و یا شیره افرا)           به میزان دلخواه

 

 

طرز تهیه چای ماسالا

  1.  ابتدا چوب دارچین، هل، دانه های فلفل سیاه و میخک را داخل ظرفی محکم بریزید و با هاون بکوبید تا خرد شوند.
  2.  زنجبیل ها را رنده کنید و به همراه ادویه های خرد شده و آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از جوشیدن مواد، کمی حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بماند تا حجم آن به میزان ۱/۳ کمتر شود.
  3.  چای سیاه و شیر غیر لبنی را به مواد اضافه کنید، مقدار حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت حدود ۵ دقیقه به همراه سایر مواد بجوشند. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید این چای چند دقیقه دم بکشد و غلیط شود.
  4.  قبل از سرو چای ماسالا، آن را داخل توری بریزید و مواد را فشار دهید تا عصاره ی آن ها به خوبی خارج شود و چای غلیط شود. سپس شیرین کننده های مورد نظر (ترجیحا استویا) را به این چای اضافه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها