به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج، زیتون پرورده یکی از چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند چاشنی هایی مثل ترشی در کنار غذاهای اصلی سرو می شود. زیتون پرورده اصل متعلق به شهرهای شمال کشور مانند گیلان و رودبار است.

|
زیتون بدون هسته |
۵۰۰ گرم |
|
مغز گردو |
۳۰۰ گرم |
|
رب انار |
۲ پیمانه |
|
پودر نعناع |
۱ قاشق غذاخوری |
|
پودر آویشن |
۱ قاشق غذاخوری |
|
آبلیمو |
۲ قاشق غذاخوری |
|
روغن زیتون |
۲ قاشق غذاخوری |
|
دانه انار خشک شده |
۲ قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سهراب بختیاریزاده در گفتوگو با جامجم:
سفیر کشورمان در روسیه در گفتوگو با روزنامه «جامجم» اهمیت سفر وزیر خارجه را تشریح کرد