![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران، کوک یکی از معروف ترین نان های سنتی کشور ما، نان فطیر است که به روش های مختلف درست میشود. یکی از مهم ترین ویژگی های نان فطیر این است که در مواد اولیه اش اصلا از جوش شیرین استفاده نمیشود، در نتیجه نان سالمی است که می توانید آن را با خیال راحت درست کنید و نوش جان کنید.
آرد | 3 پیمانه |
شیر | 2/3 پیمانه |
روغن جامد | 2/1 پیمانه |
شکر | 2/1 پیمانه |
خمیر مایه | 2 قاشق مرباخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: