jamejamsara
سرا خانواده کد خبر: ۱۲۷۵۵۸۴   ۱۹ شهريور ۱۳۹۹  |  ۰۱:۰۱

«قرمه‌ سبزی» همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا می‌کند بهترین نوعش را درست می‌کند.

به گزارش جام جم آنلاین، طرز تهیه این غذای خوشمزه ایرانی را در زیر بخوانید.

نسبت دقیق سبزی‌ها در قرمه‌ سبزی

مهم‌ترین قسمت این فوت و فن سبزی قرمه‌ سبزی است که نسبت آن باید دقیق باشد:

تره: ۴۰۰ گرم
گشنیز: ۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم
جعفری: ۳۰۰ گرم
شنبلیه: ۵۰ گرم
برگ چغندر یا اسفناج: ۲۰۰ گرم
پیازچه: ۵۰ گرم

نکته مهم: سبزی‌ ها نه باید درشت خرد شوند نه ریز؛ کاملا متوسط

نکته مهم: هنگام سرخ‌ کردن سبزی قرمه‌ سبزی، ابتدا اجازه دهید تا سبزی آب بیندازد و وقتی آب آن گرفته شد روغن را اضافه کنید و بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید.

انتخاب دقیق گوشت

گوشت قرمه‌ سبزی باید تکه‌ای باشد؛ بنابراین از گوشت چرخ‌کرده اصلا استفاده نکنید. اگر از گوشت گوسفندی و استخوان‌دار استفاده کنید، قرمه‌سبزی خوشمزه‌تر می‌شود و سعی کنید گوشت قرمه‌ سبزی را در اندازه بزرگ خرد کنید. گوشت قرمه‌ سبزی باید با حرارت کم و پیاز فراوان در مدت طولانی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کاملاً سرخ و اصطلاحاً «قرمه» شود.

نکته مهم: سبزی قرمه را می‌توان همراه با اضافه کردن آب به خورشت اضافه کرد؛ اما برای اینکه خاصیت و طعم سبزی بهتر حفظ شود، بهتر است بعد از یک الی ۲ ساعت از اضافه کردن گوشت و لوبیا به خورشت سبزی اضافه کنید.

چقدر لوبیا بریزیم؟

یکی دیگر از مهم‌ترین قسمت‌های قرمه‌سبزی، لوبیا است. لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و تازه آن است، لوبیاهایی است که می‌توان در قرمه‌سبزی استفاده کرد. استفاده از این لوبیاها کاملا سلیقه‌ای است و بهتر است لوبیا چیتی و قرمز را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. لوبیای سوم که تازه است، لوبیای درشتی است که در قرمه‌سبزی بسیار خوشمزه‌ می‌شود. مقدار لوبیایی هم که ریخته می‌شود نه باید خیلی کم باشد نه خیلی زیاد.

جا افتادن قرمه‌سبزی

پخت کامل قرمه‌سبزی حداقل ۵ ساعت زمان می‌برد اما اگر از زودپز استفاده کنید، می‌توانید همه مواد را باهم بریزید و ۲ ساعت زمان کافی است تا یک قرمه‌سبزی عالی و جا افتاده درست کنید.

نکته مهم: لیمو عمانی را حتما قبل از ریختن در خورشت، با چنگال سوراخ و در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

رب اضافه نکنید

در بعضی مناطق به خورش قرمه‌ سبزی رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌شود؛ اما این کار توصیه نمی‌شود، زیرا طعم رب گوجه‌فرنگی باقی مزه‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده و از بین می‌برد.

 

منبع: ایرنازندگی

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها