در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
هویج یکی از سبزیجات پرکاربرد است. این نوع سبزی را میتوان در بسیاری از غذاها و خوراکها استفاده کرد و حتی از آن کیک و شیرینی پخت اما بسیاری از افراد نمیدانند این سبزی تا چهحد خاصیت دارد.
به گزارش انتخاب، برخی خواص هویج عبارتند از:
کاهش کلسترول: هویج حاوی فیبر محلول و عمدتا از پکتین است که میتواند در کاهش کلسترول موثر باشد.
کاهش ابتلا به سرطان: آلفا کاروتن و بیوفلاونوئید موجود در هویج به کاهش خطرات سرطان، بهویژه سرطان ریه کمک میکند. به جای مکملهای بتاکاروتن از هویج استفاده کنید .
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2: هویج حاوی بتاکاروتن و یک آنتیاکسیدان قدرتمند است. محققان ژاپنی معتقدند مصرف هویج با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است.
تقویت سلامت استخوان: هویج همچنین حاوی مقادیری کلسیم است و بسیاری از افراد، بهویژه زنان یائسه میتوانند از مزایای مصرف این خوراکی برخوردار شوند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر