
به گزارش جام جم آنلاین از میزان،محققان در مطالعهای به بررسی مغذیترین میوهها و سبزیجات پرداختند تا دریابند کدامیک دارای مقادیر قابل توجه ویتامینهای B. نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، B۶ و B۱۲، ویتامینهای C. و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند.
محققان در بررسیهای خود ۵ سوپرمیوه را یافتند که قویاً با کاهش ریسک ابتلاء به بیماریهای مزمن مرتبط هستند:
1- لیموترش زرد
2- توت فرنگی
3- پرتقال
4- لیموترش سبز
5- گریپ فروت صورتی و قرمز
بعد از این میوهها، به ترتیب تمشک و گریپ فروت سفید قرار میگیرند.
همچنین توجه به رسیده بودن میوه هم مهم است. مطالعات نشان میدهند میوههای رسیده، از جمله خانواده توتها، به مراتب آنتی اکسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد