
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار مجید شجاع اظهار داشت: روز گذشته مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان طبس با رصد اطلاعاتی پلیس امنیت عمومی استان، یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ را در محور یزد به طبس رهگیری کردند و به راننده خودرو دستور ایست دادند.
وی افزود: راننده با مشاهده مأموران با افزودن سرعت خودرو متواری شد که در عملیات تعقیب و گریز با اقدامات پلیسی خودرو متوقف و بازرسی شد.
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی افزود: در بازرسی از خودرو ۳۰۵ کیلوگرم هروئین کشف و یک متهم دستگیر شد و متهم دستگیرشده با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
سردار شجاع تصریح کرد: پلیس بهصورت قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ برخورد خواهد کرد و هیچ نقطهای از استان محلی امن برای فعالیت این افراد نخواهد بود.
{$convert_old_media}
گلپایگانی در گفتوگو با جامجم آنلاین:
رئیس کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شورای اسلامی:
رئیس مدارس سمپاد در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ضیائیان در گفتوگو با جامجم آنلاین: