
به گزارش جام جم آنلاین، سید راضی نوری عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان با اشاره به اینکه اینکه نفت، انرژی و کشاورزی استان زبانزد است، افزود: 13 درصد کشاورزی، 85 درصد انرژی کشور مربوط به استان خوزستان است و حیف است که بعد از گذشت چندین سال از انقلاب هنوز شاهد محرومیت ها در شهرهای این استان باشیم.
وی تاکید کرد: خوزستان، هنوز شاهد مدارس کپرنشین است و امکانات اولیه برای رفاه و زندگی دانش آموزان و تحصیل آنان فراهم نیست. لذا انتظار داریم مسئولان چشمان خود را باز کنند و هر چه سریعتر اقدامات موثری برای این استان داشته باشند.
نماینده شوش با اشاره به اینکه دشمنان نظام مشکلات را برجسته می کنند و محرومیت ها را مورد سوء استفاده قرار می دهند گفت: انتظار داریم اعتباراتی که در بودجه برای استان خوزستان مدنظر قرار گرفته لحاظ شود. چون تخصیص اعتبار باید عملیاتی شود تا سهم این استان نفت خیز کشور دریافت شده و در بخش رفاه و آموزش مردم بکار گرفته شود.
وی تاکید کرد: چنانچه از ظرفیت نفت خوزستان منابعی به خود استان اختصاص یابد، قطعاً در بخش آموزش، سلامت، آب شرب و از بین بردن ریزگردها، مشکلات برطرف خواهدشد.
عضو مجمع نمایندگان خوزستان گفت: استان با محرومیت های بسیار دست و پنجه نرم می کند و به همین واسطه سرانه دانش آموزی کمی دارد و از آنجایی که آموزش و پرورش طبق قانون اساسی باید رایگان در اختیار دانشآموزان باشند و هیچ کس نمی تواند پولی بابت آموزش رایگان دریافت کند، متاسفانه شاهد برخی تخلفات هستیم. اما به دلیل گرفتاری های موجود چشممان را بر روی آن می ببنیدیم.