
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، محمد شریعتمداری در این خصوص گفت: تفاهم امضا شده بین دو طرف فرصت مناسبی برای توسعه همکاری ها می باشد.
وی افزود: کمیته مشترکی برای پیگیری توافقات صورت گرفته تشکیل شده و از امروز به بعد با توجه به توافقات صورت گرفته با دولت عراق از طریق سفارت ایران در بغداد و سفارت عراق در تهران موضوعات پیگیری خواهد شد.
شریعتمداری تاکید کرد درباره همه موارد مربوط به همکاری های اقتصادی بین دو طرف گفتگوهای مفیدی انجام و افق روشن پیش رو برای توسعه همکاری ها تبیین شد.
وی اضافه کرد: حضور ما در اربیل در حقیقت برای یافتن فرصت های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق و بخصوص منطقه کردستان عراق برای توسعه همکاری های اقتصادی بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در همایش اقتصادی اربیل با حضور فعالان این عرصه در خصوص راهکارهای توسعه روابط اقتصادی و شناسایی موانع موجود با جزئیات کامل بحث و گفتگو شد.
شریعتمداری در ارتباط با دیدار با نیچروان بارزانی اظهار داشت: گفتگو با نخست وزیر اقلیم کردستان عراق بسیار مثبت و خوب بود و ما آینده روشنی برای روابط اقتصادی با کردستان عراق و عراق پیش بینی می کنیم.
وی ضمن تقدیر از برگزار کنندگان همایش فرصت های اقتصادی جمهوری اسلامی و اقلیم کردستان عراق، بر تداوم پیگیری ها تا اجرایی شدن توافقات انجام شده میان دو طرف تاکید کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار دولت و ملت عراق از جمله کردهای این کشور می باشد و برگزاری این همایش فرصت مناسبی جهت گسترش همکاری ها بوده است.
همایش دو روزه فرصت های اقتصادی ایران و اقلیم کردستان عراق روز گذشته با حضور شمار زیادی از مقامات ایرانی و عراقی در اربیل آغاز بکار کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد