به گزارش جام جم آنلاین، احمد اسماعیل زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: اگر افراد دچار سکته مغزی شوند، در حدود 5 ساعت فرصت وجود دارد تا اقدامات اولیه پزشکی انجام شود.
وی ادامه داد: ماهی حاوی میزان زیادی اسیدهای چرب و منبع غنی از پروتئین است و میتواند اسید آمینههای مورد نیاز مغز را تأمین کند و باعث سلامت مغز شود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: تخم مرغ حاوی ویتامین های B و برای بهبود حافظه بسیار سودمند است، البته ویتامین E که حاوی فولات است که باعث توسعه مغز میشود پس زیتون، آوکادو، سبزیجات، روغنهای گیاهی، فندق، بادام، که ویتامین E هستند از زوال عقل و آلزایمر جلوگیری میکنند.
اسماعیل زاده عنوان کرد: توتها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند و از بروز انواع سرطان در بدن جلوگیری میکند.
وی تاکید کرد: مصرف میوه و سبزیجات در حفظ سلامت مغز موثر است و از گرفتگی رگهای خونی جلوگیری میکند به همین دلیل افراد باید در طول روز حدود 5 واحد میوه و سبزی مصرف کنند.
اسماعیل زاده گفت: مصرف انواع ویتامین و املاح معدنی برای سلامت مغز و رشد سلول های جدید موثر است و افراد باید برنامه غذایی منظمی که حاوی میوه، سبزی، انواع ویتامین ها و املاح معدنی باشد را داشته باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد