رکورد تازه تولید گندم در ایران

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از رکورد شکنی ایران در تولید گندم خبر داد.
کد خبر: ۱۱۲۶۲۷

نادری شهاب گفت: تاکنون 11 میلیون و 400 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است که 200 هزار تن بیشتر از سال 83 سال خودکفایی گندم در ایران است.
وی همچنین در تشریح دیگر دستاوردهای بخش کشاورزی از خودکفایی کامل ایران در تولید علوفه های حجیم مانند یونجه و ذرت سیلویی خبر داد.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود: محصول جو هم امسال 600 هزار تن بیشتر از پارسال است و تولید آن به سه میلیون و 200 هزار تن می رسد.
وی از اجرای طرح استمرار کشت سیب زمینی در زمستان امسال و صادرات پنبه در سال آینده نیز خبر داد.
با بیان اینکه امسال با تولید 4 میلیون و 500 هزار تن سیب زمینی به لحاظ قیمت هم سال خوبی برای کشاورزان است , افزود : تولید این محصول تا پایان امسال 20 درصد در مقایسه با پارسال افزایش خواهد داشت.
نادری شهاب همچنین افزود: بذر پنبه نیز امسال نخستین بار به صورت علمی تولید شده است.
معاون زراعت و باغبانی جهاد کشاورزی تولید 600 هزار تن چغندر قند و 3 میلیون و 200 هزار تن جو را از دیگر دستاوردهای سال زراعی 85 اعلام و تصریح کرد: تولید این دو محصول در مقایسه با پارسال به ترتیب 20 و 16 درصد افزایش داشته است.
نادری استمرار تولید و حفظ منابع پایه را دو راهبرد معاونت زراعت و باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد و گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته امسال نیازی به واردات بذردانه های روغنی و بذر سیب زمینی نداریم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها