
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم؛ آدمربایانی که کارگران فصلی را به بهانه بردن سر کار میربودند، بازداشت شدند.
این آدمرباها شامل سه مرد و دو زن هستند که از اواخر شهریور ماه سال جاری کارگران فصلی را از میادین تجمع آنها در تهران به بهانه بردن سر کار، سوار بر خودروی پژو پارس خود کرده، پس از طی مسافتی دهان آنها را با چسب بسته و در نهایت به یک خانه ویلایی در اطراف تهران منتقل میکردند.
این متهمان، افراد ربوده شده را به داخل قفس کبوتر منتقل کرده، با خانواده آنها تماس گرفته و پس از واریز وجه توسط خانواده فرد ربوده شده، آنها را رها میکردند.
آدمرباها افراد ربوده شده را بین یک تا هشت روز داخل قفس کبوتر نگه میداشتند همچنین تاکنون این متهمان به هشت فقره آدمربایی اعتراف کرده و تحقیقات از آنها ادامه دارد.
پرونده این متهمان توسط قاضی سهرابی؛ بازپرس شعبه نهم دادسرای امور جنایی تهران در حال رسیدگی است.
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: