مطبخ

یارمه پلو

هر منطقه شهری با توجه به جغرافیای خود غذای سنتی خاصی دارد،عطر و طعم غذای ایرانی زبانزد خاص و عام است.
کد خبر: ۱۰۵۶۹۶۴

یارمه پلو، از غذاهای گیاهی و محلی و قدیمی ایرانی است این غذای سالم میتواند از غذاهای مناسب برای افرادی است که در رژیم غذای خود از پروتیئن های حیوانی استفاده نمی کنند. همچنین به دلیل داشتن ماش در دستور این غذا و دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین Aو D میتواند وعده مناسبی به حساب بیایید.

مواد لازم:

ماش: 1پیمانه کوچک

پیاز: 1عدد بزرگ

گندم خیس شده: 1پیمانه کوچک

برنج: 2پیمانه

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مقدار کمی روغن را در تابه میریزیم پیاز های خرد شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم پیاز ها سرخ شود. در یک قابلمه مقدار 1/50 لیتر آب میریزیم سپس گندم و ماش را به قابلمه اضافه میکنیم مقدار کمی زردچوبه را آب و پیاز های در حال سرخ شده اضافه میکنیم همین که پیاز ها تفت دیدن آن را به گندم و ماش میافزاییم در قابلمه را میبندیم و صبر میکنیم تا ماش و گندم پخته شود قبل این که آب مواد کامل به خوش برود برنج را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم که کته دم بکشد سپس غذا را در یک ظرف مناسب بکشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها