دستگیری سرکرده 3 باند بزرگ سرقت

پسر جوان که با تشکیل باند هشت نفره مرتکب 200 فقره سرقت گوشی تلفن همراه و کیف‌قاپی شده بود، همراه همدستانش بازداشت شد.
کد خبر: ۱۰۴۸۱۵۱

به گزارش جام‌جم، چندی پیش مردی با حضور در شعبه پنجم بازپرسی دادسرای ناحیه 34 تهران از افرادی به اتهام سرقت کیف و گوشی تلفن همراهش شکایت کرد.

شاکی به بازپرس علی ایردموسی گفت: شب حادثه دو موتورسوار راهم را سد کردند و به زور و تهدید گوشی تلفن همراه و پول‌هایم را دزدیدند و پس از این‌که مرا در جوی آب انداختند، فرار کردند. بعد از این شکایت، زنان و مردان دیگری هم به دادسرا و پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران آمده و شکایت‌هایی مشابه مطرح کردند.

تحقیقات نشان می‌داد سارقان در قالب دو گروه چهار نفره فعالیت می‌کنند و سابقه دارند. آنها چند روز پیش بازداشت و به 200 فقره سرقت گوشی و کیف‌قاپی اعتراف کردند.

دیروز متهمان به شعبه پنجم بازپرسی دادسرای ناحیه 34 تهران منتقل شده و به جرایمشان اعتراف کردند.

ابراهیم ـ سرکرده باند ـ به قاضی پرونده گفت: در چند جایگاه سوخت کار می‌کردم و بعد هم در مغازه عمویم کمربند می‌فروختم. حقوقم یک میلیون و 50 هزار تومان بود. من فقط عضو باندم نه سرکرده. یک روز به‌طور اتفاقی با حسین در باشگاه ورزشی آشنا شدم. او مهره کلیدی باند است. او بعدا مرا با بقیه متهمان آشنا کرد. من برای یکشبه پولدار شدن وسوسه شدم و سرقت‌ها را شروع کردیم.

در ادامه حسین دیگر مهره کلیدی باند گفت: من چهار سال به اتهام مشارکت در نزاع منجر به قتل در زندان بودم و سال گذشته آزاد شدم. بعد از آزادی دوباره مصرف شیشه را شروع کردم. یک روز در باشگاه با ابراهیم آشنا شدم. او سرکرده سه باند سرقت بود. تهدیدمان می‌کرد اگر ماجرای سرکرده باند بودن وی را لو دهیم بلایی سرمان می‌آورد. من پول‌های دزدی را صرف خرید مواد می‌کردم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها