
نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است، خوردن سیبزمینی سرخ شده با افزایش خطر مرگ در ارتباط است. دکتر نیکولا، محقق ارشد این مطالعه در آمریکا نسبت به افزایش مصرف این خوراکی هشدار داده و تاکید کرده است که در کودکان باید خوردن سیبزمینی سرخ کرده بسیار محدود شود. / فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: