
نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است، خوردن سیبزمینی سرخ شده با افزایش خطر مرگ در ارتباط است. دکتر نیکولا، محقق ارشد این مطالعه در آمریکا نسبت به افزایش مصرف این خوراکی هشدار داده و تاکید کرده است که در کودکان باید خوردن سیبزمینی سرخ کرده بسیار محدود شود. / فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید