کاهش تولید نفت نیجریه

جامجم آنلاین: تولید نفت خام نیجریه 675 هزار بشکه در روز کاهش یافته است که معادل 26 درصد تولید معمول روزانه این کشوراست.
کد خبر: ۱۰۴۲۵۰

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، کاهش تولید نفت خام نیجریه به دلیل حملات نظامی اخیرشورشیان در دلتای نیجر و نشت یک خط لوله در این منطقه در هفته گذشته است.
گروه نفتی بریتانیایی هلندی رویال داچ شل روز سه شنبه 25 ژوییه اعلام کرده بود که نشت در خط لوله نفت جنوب نیجریه ، تولید نفت خام آن منطقه را 180 هزار بشکه در روز کاهش داده است.
درنتیجه نشت خط لوله که علت آن هنوز نامشخص است ، شرکت شل انجام عملیات فوقالعاده تحویل نفت از میدان نفتی « بونی» را برای ماههای ژوئیه و اوت اعلام کرده است.
علاوه بر کاهش تولید 180 هزار بشکهای نفت در بخش شرقی دلتا، کاهش تولید 477هزار بشکهای در منطقه غربی نیز وجود دارد.
همچنین تولید 18هزار بشکه نفت در کانال کائوتورن در بخش شرقی دلتا واقع در 30کیلومتری بندر هارکورت متوقف شد.

کاهش تولید 675هزاربشکهای نفت نیجریه بدون احتساب حمله اخیر به کارخانه استخراج نفت گروه نفتی انی ایتالیا است.
گروه انی ایتالیا روز چهارشنبه 26 ژوییه اعلام کرد مردان مسلح به کارخانه اوگبینبیری در جنوب نیجریه حمله کردند. ظرفیت استخراج این کارخانه 35 هزار بشکه نفت در روز است.
تولید روزانه نفت خام نیجریه تحت شرایط عادی 2 میلیون و 600هزار بشکه در روزاست. نیجریه بزرگترین تولیدکننده نفت خام آفریقا و ششمین صادرکننده بزرگ نفت خام درجهان است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها