به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، محبوبه ابریشمکار دستیار تخصصی طب سنتی، در خصوص تدابیری برای فصل بهار گفت: مزاج فصل بهار معتدل در سردی و گرمی و رطوبت و خشکی است و با همه سنین موافق است.
وی افزود: در این فصل، موادی که در زمستان به دلیل سردی هوا منجمد بودند به هیجان درآمده و باید دفع شوند. برای همین باید به دفع این مواد زاید کمک کنیم تا دچار بیماریهای این فصل نشویم.
ابریشم کار اضافه کرد: راههای دفع مواد زاید شامل اسهال، استفراغ و فصد(خارج کردن خون از سیاهرگها) و حجامت است که بر حسب تشخیص خلط غالب توسط متخصص طب سنتی، باید به دفع آن اقدام شود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: یک سری تدابیر کلی برای همه مزاجها وجود دارد که باید در بهار بهکار گرفته شود، که تقلیل و تلطیف غذا (کاهش کمیت و همینطور کیفیت غذا) از جمله این دستورات است؛ باید غذاهایی مانند سوپ و آشهای سبک بدون گوشت و سبزیجاتی مانند کاهو و هویج را جزو این دسته حساب کرد.
وی افزود: همچنین از خوردن غذاهای تولید کننده خون، مانند گوشت تا حد ممکن (البته در کسانی که کم خونی ندارند) پرهیز شود و از مواد شیرینی و طعمهای تلخ و شور تا حد ممکن کمتر استفاده کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد