آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
تیم مشاوران ارشد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا به این علت که نتوانست کلید روشنایی اتاق جلسات کاخ سفید را پیدا کند به اجبار جلسه را در تاریکی برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت نوشت این اتفاق مورد تمسخر افراد نزدیک به دولت قبلی آمریکا قرار گرفته است و پیت سوزا، عکاس باراک اوباما رئیسجمهور قبلی آمریکا در پیامی در توییتر نوشت کلید روشنایی درست کنار در خروج است.
رونالد کلین مشاور جو بایدن معاون اوباما نیز در پیامی دیگر در توییتر نوشت: آخرین باری که من کلید روشنایی اتاق جلسات را دیدم درست کنار در بود.
این اتفاق عجیب از چشمان رونامهنگاران نیویورک تایمز دور نمانده است و این روزنامه این رویداد را گزارش داده است. نیویورک تایمز همچنین با چند نفر از کارکنان کاخ سفید برای ارائه تصویری از رئیسجمهوری که رفتارش در مقایسه با دوره تبلیغات انتخاباتیاش تغییر محسوسی نکرده، گفتوگوهایی صورت داده است.
اقتصاددانهای گلدمن ساکس نیز درحال نگران شدن درباره ترامپ هستند و رسانهها به جای تعریف و تمجید از رئیسجمهور جدید روی مسائلی چون علل خودداری وی از رفتار مناسب با همسرش تمرکز کردهاند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....