
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
برای صبحانه این هفته طرز تهیه مربای بالنگ را در نظر گرفتهایم.
مواد لازم:
بالنگ: درشت سه عدد
آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
شکر: هم وزن بالنگها
گلاب: پنج قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به میزان لازم
پوست زرد رنگ روی بالنگها را بگیرید، میوه آن را از وسط نصف کنید و داخل بالنگ را خالی کنید.
بالنگها را به قطعاتی چارگوش کوچک خرد کنید و در آب سرد بگذارید و بعد از چند دقیقه بشویید.
آب را جوش بیاورید و بالنگها را در آن بریزید. بعد از یک دقیقه جوش خوردن بالنگها را در بیاورید و سریع در آب سرد قرار دهید. شوک این کار باعث میشود تلخی بالنگها گرفته شود. این کار را پنج تا شش بار تکرار کنید. بعد از آن بالنگ را به مدت بیست دقیقه در آب جوش بجوشانید تا پخته و نرم شود و باز دوباره با آب خنک بشویید. شکر را در آب حل کنید و بجوشانید تا غلیظ شود و قوام بیاید. بعد از خنک شدن آن را از روی حرارت کنار بگذارید تا خنک شود و بالنگها، زعفران آب شده و گلاب را در آن بریزید و روی شعله قرار دهید تا مربا با جوشیدن به غلظت مناسب برسد.
در آخرین مرحله آبلیمو را اضافه کنید تا یک جوش بخورد و بعد از روی حرارت بردارید. و بعد از خنک شدن کامل در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
گفتوگو با حسن بزرا، کارگردان نمایش میدانی «جهان بانو»
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا شرفالدین درباره یک پروژه سینمایی به سرانجام نرسیده
گفتگوی «جامجم» با محافظ امام (ره)
گفتوگو با رامین میلانی درباره آلبوم جدید گروه دلشدگان «ساز باران»