به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، در این مراسم که اعضای خانواده و بستگان حجتالاسلاموالمسلمین هاشمیرفسنجانی، رؤسای قوای سهگانه، مسئولان کشوری و لشکری و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، قاریان، آیاتی از کلامالله مجید را تلاوت کردند و ذاکران اهلبیت(علیهمالسلام) به مداحی پرداختند.
در این مراسم، آیتالله موحدیکرمانی در سخنانی، ایمان به خدا و ایستادگی در راه حق را مهمترین ویژگی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام دانست و افزود: ملت قدرشناس ایران هرگز مبارزات آن یار دیرین امام و رهبری در مقابل طاغوتهای زمان یعنی رژیم پهلوی و جبهه استکبار و همچنین خدمات و مسئولیتهای او در مقاطع مختلفی مانند دفاع مقدس، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و مجمع تشخیص مصلحت نظام را از یاد نخواهند برد.
وی با اشاره به مصلحت مهم حفظ انسجام ملی و حساسیت آن یار صمیمی انقلاب بر حفاظت از مصالح نظام، تصریح کرد: در نظام اسلامی، فصلالخطاب مقام معظم رهبری است و ایشان نیز همواره تأکید داشت که در مقام عمل، همگی باید رهرو و مطیع رهبری باشیم.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد