![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش مهر به مناسبت هفته داوطلبان محک و روز جهانی داوطلب، «ژوزپه پلوسو»، سرآشپز ایتالیایی در محک حاضر شد و به همراه داوطلبان و کودکان مبتلا به سرطان، پیتزای ایتالیایی پخت.
در این مراسم که با همراهی سفارت ایتالیا برگزار شده بود، کودکان محک به همراه والدین خود خمیر درست کردند و پخت یک پیتزای ایتالیایی با مواد مورد تائید کارشناسان تغذیه بیمارستان محک را تجربه کردند.
گرچه پیتزایی با زیتون، روغن زیتون، سس گوجه و پنیر، بدون سوسیس و کالباس برای کودکان محک ظاهری ناآشنا داشت، اما پس از آماده شدن پیتزا همه با اشتها خوردند و گفتند که پیتزای بسیار خوشمزهای است. یکی از هنرمندان هنرهای آئینی ـ سنتی به صورت داوطلبانه به همراه «مبارک» در این مراسم حاضر شد و سپس به بخشهای مختلف بیمارستان سر زد تا لحظات شادی را برای کودکان مبتلا به سرطان رقم بزند.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: