
به گزارش مهر به مناسبت هفته داوطلبان محک و روز جهانی داوطلب، «ژوزپه پلوسو»، سرآشپز ایتالیایی در محک حاضر شد و به همراه داوطلبان و کودکان مبتلا به سرطان، پیتزای ایتالیایی پخت.
در این مراسم که با همراهی سفارت ایتالیا برگزار شده بود، کودکان محک به همراه والدین خود خمیر درست کردند و پخت یک پیتزای ایتالیایی با مواد مورد تائید کارشناسان تغذیه بیمارستان محک را تجربه کردند.
گرچه پیتزایی با زیتون، روغن زیتون، سس گوجه و پنیر، بدون سوسیس و کالباس برای کودکان محک ظاهری ناآشنا داشت، اما پس از آماده شدن پیتزا همه با اشتها خوردند و گفتند که پیتزای بسیار خوشمزهای است. یکی از هنرمندان هنرهای آئینی ـ سنتی به صورت داوطلبانه به همراه «مبارک» در این مراسم حاضر شد و سپس به بخشهای مختلف بیمارستان سر زد تا لحظات شادی را برای کودکان مبتلا به سرطان رقم بزند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: