جسدی زیر شن

با کشف جسد جوانی که به طرز دلخراشی در کنار یک ساختمان نیمه کاره در غرب تهران به قتل رسیده بود ، عاملان این جنایت که چند تبعه افغان بودند ، دستگیر شدند.
کد خبر: ۹۷۶۶۱

به گزارش خبرنگار جام جم ، روز 24 اردیبهشت ، کارگر یک ساختمان نیمه کاره وقتی اقدام به حمل شن می کرد ، جسد جوانی را دید که در زیر شنها دفن شده بود. موضوع به بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی گزارش شد و با عزیمت بازپرس حسین اصغرزاده به محل ، مشخص شد عاملان جنایت پس از قتل ، دست و سر مقتول را بریده و در مجاورت محل کشف جسد رها کرده اند. بنا بر این گزارش ، با صدور دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد ، تحقیق در این زمینه آغاز شد و ماموران شعبه 10 پلیس آگاهی با بررسی و تحقیق مقدماتی متوجه شدند پس از کشف جسد ، چند کارگر افغانی که در ساختمان نیمه کاره مشغول به کار بوده اند ، متواری شده اند. با به دست آمدن این سرنخ ، در مرحله بعد ماموران اطلاع پیدا کردند که 4 نفر به نامهای شیرمحمد ازبک ، سخی ، حفیظ و رحیم در این جنایت نقش داشته و پس از ارتکاب قتل ، به منطقه اوشان متواری شده اند. با به دست آمدن اطلاعات مربوط به مخفیگاه متهمان ، ماموران در یک عملیات ضربتی آنها را دستگیر کردند.

شیرمحمد اعتراف کرد

با تحقیق از متهمان ، شیرمحمد ازبک اعتراف کرد: وقتی در حال عبور از کنار ساختمان بودم ، به صورت اتفاقی با مقتول آشنا شدم و او را به ساختمان نیمه کاره آوردم . پس از دقایقی وقتی میان ما مشاجره درگرفت ، یکی از همدستانم به نام سخی او را خفه کرد. قصد داشتیم جسد را به داخل چاه بیندازیم که دهانه چاه تنگ بود. در ادامه با بریدن سر و دست مقتول ، وقتی موفق نشدیم جسد را به داخل چاه بیندازیم ، او را در زیر شنها پنهان کردیم .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها