معرفی فیس‌لیفت پژو 301

پژو 301 و سیتروئن سی‌الیـــزه سدان‌های ارزان‌قیمت و اقتصادی گروه پژو- سیتروئن هستند که بیشتر بازارهای درحال‌توسعه و رقابت با خودروهایی چون رنو لوگان را هدف قرار داده‌اند. به گزارش پدال، چند هفته پیش سیتروئن نسخه فیس‌لیفت شده الیزه را معرفی کرد و حال پژو هم 301 خود را فیس‌لیفت کرده است. این خودرو پس از چهار سال حضور در بازار توانست بیش از 360 هزار دستگاه فروش داشته باشد و حالا نسخه جدید آن با پیشرفت‌هایی در داخل و خارج اوایل سال آینده راهی بازار خواهد شد.
کد خبر: ۹۷۳۰۵۲

پژو 301 درست مانند پسرعموی خود، سیتروئن سی الیزه، مجهز به یک سیستم اطلاعاتی- سرگرمی جدید به همراه صفحه‌نمایش لمسی هفت اینچی شده است. بسته به نوع تیپ و آپشن‌های سفارشی، این صفحه‌نمایش نمایش تصاویر دوربین دید عقب و سیستم ناوبری TomTom را به نمایش درمی‌آورد. همچنین می‌توان محتویات گوشی‌های هوشمند را روی این نمایشگر مشاهده کرد.

خریداران برای پژو 301 جدید در سراسر جهان قادر به انتخاب از میان چهار پیشرانه بنزینی و دیزل مختلف هستند. نسخه فیس‌لیفت شده پژو 301 در بسیاری از کشورهای سراسر جهان ازجمله برخی کشورهای با آب‌وهوای گرم عرضه خواهد شد. به همین دلیل دو نسخه بنزینی آن مجهز به یک سیستم تهویه مطبوع خاص با کمپرسورهای ویژه و مدار خنک‌کننده هستند. همچنین یک دکمه اضافه AC هم در آنها تعبیه شده که با لمس آن حداکثر توان سیستم تهویه به کار گرفته می‌شود. از سوی دیگر برای کشورهای سرد نیز پژو یک سیستم حرارتی الکتریکی را توسعه داده است که سریع‌تر سرنشینان را گرم می‌کند. گرمکن صندلی و گرمکن شیشه جلو هم بخشی از پکیج آب‌وهوای سرد پژو 301 هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها