این تصمیم باعث شد تمام ورزشگاه علیه کلاتنبرگ شود، اما او دست بردار نبود و دو تصمیم دیگرش، دیگ ورزشگاه را به درجه جوش رساند: اعلام پنالتی به سود یوونتوس در آخرین دقیقه نیمه اول و اخراج خورخه سامپائولی سرمربی سهویا. به این ترتیب همه چیز برای یک دعوای کامل مهیا شد. نیمه دوم با تساوی یک ـ یک آغاز شد و از همان دقیقه اول بازیکنان به جان هم افتادند؛ اما آن تیمی که از این شرایط استفاده کرد، یوونتوس بود که در پایان برتری 3 بر یک را به نام خود ثبت کرد. به این ترتیب یوونتوس به عنوان صدرنشین گروه H معرفی شد تا با خیالی آسوده دیدار آخر را مقابل تیم ضعیف و بیامتیاز دیناموزاگرب برگزار کند. سهویا هم که تا سهشنبه شب صدرنشین این گروه بود، به رده دوم رفت؛ اما تقریبا از صعود خود به مرحله بعد اطمینان دارد مگر آن که در بازی آخر مقابل لیون هم دوباره یک نتیجه محال دیگر رقم بخورد! اگر سهویا به مرحله بعد صعود کند، برخلاف چند سال اخیر که در مرحله گروهی سوم میشد و راه یورولیگ (لیگ اروپا) را در پیش میگرفت تا در آن جام قهرمان شود، این بار به راه خود در لیگ قهرمانان ادامه خواهد داد.
جدا از درگیری بازیکنان دو تیم در زمین، بازی سهویا و یوونتوس یک نکته برجسته داشت : درگیری شدید میان هواداران دو تیم قبل و بعد از برگزاری بازی.
آلگری: سهویا 9 نفره دفاع میکرد
ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی یوونتوس بعد از برد ارزشمند 3 بر یک در خانه سهویا گفت: در اولین موقعیت جدی بازی کردیم و خیلی زود گل خوردیم؛ اما این تیم را شکست دادیم آن هم در شرایطی که 9 نفره دفاع میکرد. شکست دادن سهویا در خانهاش کار آسانی نیست چراکه بازیکنان و سرمربی فوقالعادهای دارد. این پیروزی حالا ما را در موقعیتی قرار میدهد که به عنوان تیم صدرنشین وارد دور حذفی بازیها شویم. یکی از اهدافمان محقق شد و حالا دو هدف دیگر باقی است. یکی ماندن در صدر جدول سری A در پایان سال و دیگری بردن بازی سوپرجام ایتالیا در دوحه.